Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi ile Beşiri OSB arasında meslek yüksekokulu yapımı için protokol imzalandı

31 Mart 2022, 14:35 - Okunma: 2355

Fiziki imkânlarını sürekli iyileştiren ve öğrencilere yönelik çalışmalarını hızlandıran Batman Üniversitesi, Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu binasının yapımı için protokol imzaladı.

OSB Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen imza törenine, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu ve ilgili yetkililer katıldı.

Arazi tahsisinin yapılması ve Organize Sanayi Müdürlüğü ile iş birliği içinde, kurumsal yarar sağlamak, eğitim ve araştırma faaliyetlerini nitelikli bir şekilde sürdürmek için imzalanan protokol ile Batman Üniversitesinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin uygulamalı ve üretken bir şekilde öğrencilere sunulması hedefleniyor.

Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversiteye tahsis edilen arazinin, mesleki becerilerin gelişmesi ve üretimin yapılabilmesi adına büyük bir adım olacağını söyledi.

Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu için tahsis edilen ve 15 bin metrekare arsa üzerinde yapılacak olan bina sayesinde önemli çalışmalar yapılacağını kaydeden Rektör Demir, "Hedefimiz büyüyen, gelişen ve yeniliğin takipçisi olan bir Batman Üniversitesine ulaşmak. Bunun için de çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Gelişimimiz için fiziki alt yapının oluşumunu sağlamak adına gerekli koşulları sağlayarak öğrencilerimize en iyiyi sunmaya özen gösteriyoruz. Bu vesile ile üniversitemize destek veren Valimiz Hulusi Şahin ve diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum." (İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=