Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den Ramazan Ayı Mesajı

31 Mart 2022, 15:20 - Okunma: 596

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Ayı nedeniyle yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı’nın oda üyeleri başta olmak üzere, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Yerek esnafa sahip çıkılmasını isteyen Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu ayı başlangıç bilip, sabahın ilk ışıklarıyla dükkânını açıp sahura kadar hizmet veren yerel esnafa toplumun tüm kesimlerinin sahip çıkmalıdır. Aynı şekilde esnafımızın bu ayın hürmetine binaen halkı düşünüp sırtındaki yükü hafifletme adına elinden gelen gayreti gösterip fırsatçılara, fırsatçılığa müsaade etmemesi gerekir."

On bir ayın sultanı olan Ramazan–ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Ramazan; yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, bir aydır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde kardeşliğimizi pekiştirmek için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır.” dedi.

Ramazan alışverişine çıkan vatandaşların çarşı ve pazara hareketlilik getireceklerini, bu ayın bereketiyle piyasaların canlanıp esnafımızın yüzünün güleceğini umut ettiğini belirten Çiftçi; “Yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi ve akabinde yanı başımızda patlak veren savaştan dolayı herkes gibi esnaf, vatandaş olarak hepimiz büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Bereket ayı olan bu ayda ellerimizi semaya açıp Rabbimizden sıkıntılarımızı hafifletmesini, kardeşliğimizi pekiştirmesini, helalinden bol ve bereketli kazanç nasip etmesini dilemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Çiftçi, mesajın sonunda Ramazan Ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=