Lütfen bekleyin..



ASKON Batman'dan Bin 240 Aileye Gıda Yardımı

18 Nisan 2022, 23:37 - Okunma: 511

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman şubesi tarafından bin 240 aileye gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi.

ASKON  Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında yaptıkları gıda yardım kolisini dağıtımlarını bu yılda sürdürdüklerini söyledi.

ASKON  üyelerinin katkılarıyla bu yıl  bin 240 ailenin gıda ihtiyacını karşıladıklarını dile getiren Şube Başkanı Nasıroğlu, "Biliyoruz ki, birbirimize ne kadar sıkı sarılır, birbirimizin yarasına ne kadar çok merhem olursak, o kadar çabuk iyileşir, daha güçlü şekilde hep birlikte ayağa kalkarız. Cenabı hakkın bahşettiği nimetleri, bizlere paylaşmayı öğreten bu kadim topraklara geri vermek, milletimizle paylaşmak, boynumuzun borcudur. ASKON olarak, kurulduğumuz günden bu yana bu borcun sorumluluğuyla hareket ediyor, kazancımızı bölüşmeyi lütuf değil zaruret olarak görüyoruz.Her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çaba gösterdik. ASKON Batman olarak biz de bu işin bir ucundan tutarak ailelerimizin bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamayı hedefledik. Bu anlamda katkı sunan tüm ASKON Ailesine  teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=