Lütfen bekleyin..



300 çocuk için iftar sofrası kuruldu

24 Nisan 2022, 14:14 - Okunma: 722

Batman’da aralarında yetimlerin de olduğu 300 çocuk için iftar sofrası kuruldu.

Batman’a bağlı Balpınar Belde Belediyesi tarafından aralarında yetim ve öksüzlerinde olduğu 300 çocuğa iftar yemeği verildi.

Batman'ın Balpınar Beldesinde aralarında yetim ve öksüzlerinde bulunduğu 300 çocuk Balpınar Belediyesi tarafından organize edilen iftar sofrasında bir araya geldi.

Belediye bahçesinde yapılan etkinlikte konuşan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, amaçlarının toplumda duyarlılık ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirterek aralarında yetim ve öksüzlerinde olduğu 300 çocuğa iftar yemeği verdiklerini söyledi.

Geylani, çocukların güzel bir gün yaşamaları, birlik ve beraberlik içerisinde bir gün geçirmeleri için yemek ikramında bulunduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Batman İl Balkanı A. Akif Gür ise ramazanın manevi iklimini çocuklarla birlikte yaşamak istediklerini ifade ederek çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldiklerini aktardı.

Gür, ‘’Allah’a çok şükür güzel bir ramazan geçiriyoruz. Tabi çocuklarımızın bu iftara verdiği teveccühte bize geleceğe bir umutla bakmamızı sağladı. Ramazan ayında her gün farklı bir etkinlikte vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde yetişkinlerden ziyade çocuklarla bir araya geldik. Emeği geçen belediye başkanımız Hüseyin Geylani ve yemeğe icabet eden çocuklara teşekkür ederim.’’ dedi.

Çocuklar ise yapılan etkinlikten duydukları memnuniyet belirterek emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=