Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Kadın Kolları’ndan özel gereksinimli çocuklara ziyaret

16 Mayıs 2022, 13:48 - Okunma: 1368

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanı Şenay Coşkun ve beraberindeki heyet, Engelliler Haftası münasebetiyle Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanı Şenay Coşkun ve beraberindeki heyet, Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini kurum müdürü Ekrem Başalak ve müdür yardımcısı Şefik Şahin karşıladı.

Ziyarette, eğitim merkezinin faaliyetleri ve çalışmalarının yanı sıra engellilerin günlük hayatta yaşadıkları ve karşılaştıkları sorun, sıkıntılar ile talepler konuşuldu.

Ziyarette, engellilerin yılın sadece belirli gün ve haftalarda hatırlanmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, engellilerin yalnız bırakılmaması gerektiğini söyleyen Coşkun, “Engelliler Haftası nedeniyle Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ettik. Siyasi partiler toplumun her kesimine yardımcı olmaları gerekir. Özellikle dezavantajlı ve engelli bireylere yardımcı olmaları gerekir. Kurum müdürü ve hocalarımızın yaptığı faaliyetler önemlidir. Engelli bireylerimize verdikleri eğitimlerle topluma kazandırmalarını takdir ediyoruz. Bu konudaki çalışmaları için kurum müdürümüze, hocalarımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurum müdürü Ekrem Başalak ve müdür yardımcısı Şefik Şahin, daha sonra Coşkun ve beraberindeki heyete engellilerin eğitim verildiği sınıfları ve oyun alanlarını gezdirdi.

İl Başkanı Coşkun ve beraberindeki heyet, burada engellilerle sohbet etti ve yaptıkları el becerilerini inceleyerek, çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=