Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi

25 Mayıs 2022, 17:10 - Okunma: 1769

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, çarşı esnafını ziyaret etti. Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kendilerine büyük bir ilgi ve destek veren esnaflara teşekkür ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ticaretin şeklinin değiştiğini vurgulayan Çiftçi, “Esnaflarımızı ziyaret ettik. Dijital dönüşüm ve e-ticaret eğitimine katılmalarını istedik. Ticaretin değiştiğini ve bizimde bu değişime ayak uydurmamız gerektiğini anlattık. 29 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seminere davet ettik. Seminerimiz Belde Mahallesi’nde bulunan İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda olacaktır.” dedi.

Çiftçi açıklamasının devamında, “Ziyaretlerimiz de hem esnafımızın hem de halkımızın nabzını tutarak sorun ve talepleri dinledik. Esnaflarımız zamlardan, girdi maliyetlerinin artmasından, elektrik kesintilerinden ve park yeri sıkıntısından dert yandılar. Gerekli adımları atmak için girişimlerde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinin sürekli devam edeceğini söyleyen Çiftçi, esnafın sürekli yanında olacaklarını, destek ve çözüm odaklı çalışacaklarını dile getirdi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=