Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi öğrencilerine bir ödül daha verildi

26 Mayıs 2022, 10:41 - Okunma: 1671

Batman Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü bünyesinde faaliyet yürüten öğrenci topluluğu, başarılı çalışmalardan dolayı Dünya Petrol Mühendisleri Topluluğu tarafından ödüllendirildi.

Türkiye'de ilk defa Fatih Sondaj Gemisine teknik gezi düzenleyen Batman Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü bünyesinde faaliyet yürüten SPE Batman University Student Chapter Öğrenci Topluluğu yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Dünya Petrol Mühendisleri Topluluğu (Society of Petroleum Engineers, SPE) tarafından ödüllendirildi.

Üniversitelerin petrol ve doğalgaz mühendisliği bölümündeki eğitimlerini sürdüren başarılı öğrenci gruplarını destekleyen SPE'nin 2021 yılında olduğu gibi bu yıl ki 2022 Öğrenci Bölümü Mükemmellik Ödülü  (Student Chapter Excellence Award for 2022), başarılı ve yoğun çalışmalarından dolayı dünya genelinde faaliyet yürüten yüzlerce öğrenci topluluğu arasından Batman Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği öğrencilerinin oluşturduğu Batman University Student Chapter topluluğuna ikinci defa layık görüldü.

Batman University Student Chapter Öğrenci Topluluğu Başkanı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Habibe Özer, ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Ödül ikinci defa üst üste bizim topluluğa verildi”

Rektör Prof. Dr. İdris Demir ve Topluluğun Akademik Danışmanı Doç. Dr. Şükrü Merey öncülüğünde faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Özer, "Yıl boyunca birçok online, teknik ve sosyal etkinlik düzenledik. Türkiye’de bu ödülü geçen yıl ilk alan topluluk olduk. Bu yılda bu ödül ikinci defa üst üste bizim topluluğa verildi. Daha öncede Türkiye'de ilk defa Fatih Sondaj gemisine teknik gezi düzenleyen öğrenci topluluğu olmuştuk. Teknik ve sosyal etkinliklerimize 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminde de hızla devam edeceğiz inşallah." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=