Lütfen bekleyin..



Rektör Demir: Üniversitemiz gerekli enerjiye ve potansiyele sahiptir

26 Mayıs 2022, 16:03 - Okunma: 1688

Batman Üniversitesinde, öğrencilerin danışmanları yürütücülüğünde geliştirdikleri altı proje, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 Yılı 2. Dönem Çağrısı kapsamında destek hakkı kazandı.

Batman Üniversitesi öğrencilerinin projelerinin desteklenmesi hakkında konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, araştırma ve geliştirme çalışmalarına aralıksız devam edilen üniversitenin daha büyük projelere imza atmak için gerekli enerjiye ve potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan uygulama ve araştırma merkezlerinin altyapılarının ve laboratuvarlarının öğrencilerin kullanımına açık olduğunu belirten Rektör Demir, proje geliştirmeye çalışan tüm öğrencilere her desteğin sağlanacağını söyledi.

Batman Teknokent’in de faaliyete geçmesiyle araştırmacı gençlerin ve öğrencilerin proje geliştirme imkânlarının daha da artacağını dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, projeleri destek hakkı kazanan öğrencileri ve danışmanları tebrik etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=