Lütfen bekleyin..



Batman'da esnaflara e-ticaret eğitim semineri verildi

29 Mayıs 2022, 18:15 - Okunma: 1852

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), Batmanlı esnafa Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Eğitimi ile Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi hakkında eğitim semineri verdi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) ve Ticaret İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen E-Ticaret ve Kişisel Gelişim konulu seminere oda başkanları, esnaf ve çok sayıda genç girişimci katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan Ticaret İl Müdürü Şehmuz Kalkan, "Özellikle küçük ve orta ölçekli esnaf ve sanatkârlarımızı, esnaflık mesleğinden peyderpey üretime, üretimden tüccarlığa, tüccarlıktan sanayileşmeye, sanayileşmeden ithalatçı ve ihracatçı olma hedeflerine ulaştırma azim ve kararlığındayız." dedi.

Belde Mahallesi'nde bulunan Batman il Kültür Turizm Konferans Salonunda düzenlenen seminerde E-Ticaret Destek Uzmanı Bekir Doğan, "Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Eğitimi" verirken Diksiyon ve İletişim Eğitmeni Uğur Yılmaz Kurt, "Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi" hakkında sunum yaptı.

Eğitim programının ardından konuşan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman esnafının dijital dünya karşısında gelişmesi için eğitim seminerleri vermeye devam edeceklerini söyledi.

Gelişen dünyada ve teknoloji karşısında Batman esnafının da gelişmesi için ellerinden gelen imkânları seferber edeceğini belirten Çiftçi, "Batman Esnaf Sanatkârlar Odası olarak; dijitalleşen dünyada e-ticaretin önemine binaen esnafımızı bu dönüşüm ve değişime hazırlamak için eğitim düzenledik. E-ticaret ve dönüşüm programı ilk projelerimizden bir tanesiydi. Gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinden esnaflarımız memnun kaldı. E-ticaret eğitiminin yanında beden dili ve etkili iletişim eğitimiydi. Esnaflarımızı değişen ve gelişen dünyaya hazırlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız." dedi.

Batman'da esnaflara e-ticaret eğitim semineri verildi

BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi

"Esnaflarımıza eğitim seminerleri vermeye devam edeceğiz"

Çiftçi, "Bundan sonraki süreçte de duruma ve ihtiyaca göre aşamalı olarak Batmanlı esnafımıza eğitim seminerleri vermeye devam edeceğiz. Esnafımız, devletin verdiği desteklemelerden yararlanması için büromuzda danışmanlarımız var ve bilgilendirme eğitimleri veriyoruz. İleriki aşamalarda esnafımız için hukuk danışmanı hizmeti vermeyi de planlıyoruz. Odamızın esnafımıza vereceği bu eğitimlere katılmalarını istiyoruz çünkü bu eğitimlerimiz esnafımız içindir. Eğitimlere katılan esnafımızın alınan eğitimlerden nasıl faydalandıklarını görüyoruz." diye konuştu.

"Bu tür seminerler bir esnaf için çok faydalıdır"

Eğitim programına katılan esnaf İslam Başaran, BESO'nun düzenlediği E-Ticaret Eğitimi ve Beden Dili Eğitimi'nin çok verimli ve faydalı geçtiğini belirterek bu tür seminerlerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Batman'da esnaflara e-ticaret eğitim semineri verildi

İslam Başaran

Başaran, "Bu tür eğitimlerin yapılması biz esnaflar açısından çok faydalı olacağını eminim. Çünkü bu tür seminerlere daha öncede il dışında katılmıştım ve çok faydasını görmüştüm. Bu tür eğitimlere zaman ayırmayan esnafımız sonradan çok pişman olacağına eminim. Bu tür seminerler bir esnaf için çok faydalıdır. Çünkü ben çok faydasını gördüm. Batman Esnaf Sanatkârlar odasının böyle güzel ve faydalı bir seminere sebep oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devam etmesi lazım ve bundan sonraki seminerlere inşallah katılacağım." dedi.

Batman'da esnaflara e-ticaret eğitim semineri verildi

Selman Salman

"Eğitim çok verimli ve güzel geçti"

E-Ticaret ve Dijitalleşme eğitim seminerlerine ilk kez katıldığını belirten bir diğer esnaf Selman Salman ise şunları söyledi:

"BESO'nun düzenlediği e-ticaret ve beden dili eğitimi seminerine katıldım. Müşterilerimizle beden dili üzerinden nasıl diyalog kuracağımızı söylediler. Eğitim çok verimli ve güzel geçti. Daha önce böyle bir eğitim seminerine katılmamıştım. İlk seferdi ve güzel geçti. Bir daha düzenlenirse katılırım ve bütün esnafın da katılmasını tavsiye ederim." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=