Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, esnafın sorun ve sıkıntılarını Vali Canalp’a iletti

01 Haziran 2022, 11:48 - Okunma: 551

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman’a yeni atanan Vali Ekrem Canalp’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman’a yeni atanan Vali Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette hayırlı olsun temennilerinde bulunan Çiftçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Çiftçi, “Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Odamızın çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Esnafımızın yaşadığı sorun ve sıkıntılarıyla beraber çözüm önerilerimizi sunduk. Bununla beraber önceki valimiz Sayın Hulusi Şahin Bey ile konuştuğumuz TOKİ işbirliği ile esnafımızı ev sahibi yapma projemizi tekrardan Valimiz ile görüştük ve bulduğumuz arazileri kendilerine sunduk.” dedi.

Ziyarette hırsızlık olaylarına da dikkat çeken Çiftçi, “Büyük bir sorun olan hırsızlık meselesini dile getirdik. Özellikle son zamanlarda yaşanan elektrik, internet ve klima kabloları başta olmak üzere çeşitli hırsızlık olaylarının arttığı ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ilettik. Sayın Valimiz hepsini tek tek not alarak gerekli adımları atacaklarını belirtti.“ şeklinde konuştu.

Esnafın yaşadığı sorunların ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyaret karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da altyapı çalışmaları sonrası yeni yol çalışmasının yarıda bıra..
Batman Valiliği, bir inşaat alanında inşaat müteahhidi ile arsa sahibi aras..
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=