Lütfen bekleyin..



Batman’da öğrencilere ‘Kariyer Günleri Eğitimi’ verilecek

02 Haziran 2022, 11:10 - Okunma: 1623

Batman İŞKUR, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen 2022 yılı ‘Kariyer Günleri Etkinlikleri’nin 6-7 Haziran tarihleri arasında başlayacağı belirtildi.

Batman Çalışma ve iş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR)’un organize ettiği Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen 2022 yılı “Kariyer Günleri Etkinlikleri” 6-7 Haziran tarihleri arasında Batman Üniversitesi merkez kampüste başlıyor.

Başta Üniversite hazırlık öğrencileri olmak üzere Batman’da eğitim-öğretim gören tüm öğrencilere yönelik düzenlenecek programda alanında Eğitimci-Yazar ve Uzmanlar tarafından çeşitli sunumlar gerçekleştirilecektir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “İŞKUR olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemizle iş birliği yaparak 2022 yılı kariyer günü etkinliklerimiz 6-7 Haziran tarihinde üniversitemizin merkez kampüsünde gerçekleştireceğiz. Kariyer günlerine başta üniversite hazırlık öğrencileri olmak üzere kariyer planlaması yapan, çalışma hayatında geleceğe doğru ve gerçekçi adımlar atacak olan tüm gençlerimizi davet ediyoruz. Şunu unutmayalım; doğru ve kişiliğimize uygun kariyer ve meslek seçimi doğrudan geleceğimizi etkilemektedir. Bu açıdan tüm veli ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=