Lütfen bekleyin..



Batman'da kariyer günleri başladı

06 Haziran 2022, 19:30 - Okunma: 945

Batman İŞKUR, Batman Üniversitesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 2022 yılı Kariyer Günleri Etkinlikleri Üniversite Merkez Kampüste başladı.

Batman İŞKUR’un organize ettiği Batman Üniversitesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 2022 yılı Kariyer Günleri Etkinlikleri 1. Gün programı Eğitimci Yazar Dr. Faruk Öndağ ve Bilgisayar Mühendisi Ahmet Eviz’in katılımları ile gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz “ İŞKUR olarak 2022 Yılı Kariyer Günü Etkinliklerimiz” 1. Gün etkinliklerini büyük bir coşkuyla tamamladık. Özellikle orta öğretim öğrencilerimizin yoğun katılımı ile yaptığımız etkinliklerin  Doğru Kariyer ve Meslek seçimi aşamasındaki öğrencilerimize büyük katkı sunulduğuna inanıyorum. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Programımız diğer etkinliklerimiz ile devam edecektir.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=