Lütfen bekleyin..



TÜGVA Yaz Okulu başvuruları başladı

14 Haziran 2022, 14:15 - Okunma: 1880

TÜGVA Batman İl Ortaokul Koordinatörü Cuma Başak, yaptığı açıklamada, yaz okulunun 20 Haziran’da eğitime başlayacağını söyledi.

Gençlerin istifade edebilecekleri her alanda olduklarını, bu sene ortaokullu gençlerle unutulmaz bir yaz geçirmeyi hedeflediklerini belirten Başak, TÜGVA Ortaokul Yaz Okullarına tüm ortaokullu öğrencileri beklediklerini ifade etti.

Yaz Okulunun 20 Haziran’da eğitime başlayacağını aktaran Başak, “Ortaokullu gençlerimiz bu sene de eğlenerek öğrenecekleri 6 haftalık Yaz Okulu Projemizle buluşuyor. Gençlerimiz hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecek hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacaklardır. Ayrıca örnek Müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)’in hayatının ve hadislerinin ışığında kendine rehber edinebileceklerdir.” dedi.

Başvuruların TÜGVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yapıldığını belirten Başak, “Yaz Okulu Projemizde ortaokullu öğrencilerimiz ilgi alanına uygun olarak seçeceği futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar gibi dersler ile de belirlediği spor dalında eğlenceli vakitler geçirebileceklerdir. Ayrıca yüzme, piknik, langırt gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulu Projemizde unutulmaz anılar biriktireceklerdir. Ayrıca düzenlenecek çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayacak gençlerimiz Yaz Okulumuzda birçok diğer sürpriz ile de karşılaşacaktır.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=