Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Afganistanlı kadına tekerlekli sandalye yardımında bulundu

29 Haziran 2022, 13:15 - Okunma: 1099

Batman Umut Kervanı, hayırseverler tarafından karşılanan tekerlekli sandalyeyi yürüme güçlüğü çeken yaşlı Afganistanlı kadına teslim etti.

Yaptıkları yardım ile ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı gönüllüsü Emin Sabaz, ihtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

Sabaz, hayırseverlerin katkılarıyla yürüme güçlüğü çeken ve kendilerine yardım başvurusunda bulunan Afganistanlı kadına tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını belirtti.

İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını vurgulayan Sabaz, “Umut Kervanı olarak hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesini görüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız yardımlar hep bu doğrultudadır. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyacını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu Afgan aile de yardım için bize başvurmuş, tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Bizlerde hayırseverlerden bu tekerlekli sandalyeyi tedarik edip kendilerine ulaştırdık. Allah hayırseverlerimizden razı olsun.” dedi.

Kendisine tekerlekli sandalye yardımı yapılan Afgan Masoomeh Nabavi, sevincini dile getirerek, yardımlarından ötürü Umut Kervanı yetkililerine teşekkür etti. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=