Lütfen bekleyin..



Aydın Gök'ün seçim mitingi başladı

31 Mayıs 2015, 17:57 - Okunma: 3350

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi başladı. Miting alanına akın eden Batmanlılar, alanı “Mürted sapıtma sabrımızı zorlama” sloganı ile inlettiler.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün Farabim Hastanesi önü Basın Kavşağı’nda düzenlenen seçim mitingine Batmanlılar yoğun katılım gösterdi. Tekbir ve salâvatlarla mitingin yapılacağı alana giriş yapan Batmanlılar, mitinge saatler kala miting alanını doldurdular. Tekbir ve salâvatlarla alana giriş yapan Batmanlılar alanı “Batman seninle aydınlanacak” sloganıyla inlettiler. Marş ve ilahilerin seslendirildiği alanda mitingin başlamasını bekleyen Batmanlıların coşkusu, Alana Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök’ün gelmesiyle doruğa çıktı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Batmanlıların yoğun katılımıyla saat 17.30'da başladı. Programdan önce Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanikê) köyünde HDP’liler tarafından katledilen M. Şerif Şimşek ile Abdulcelil Talayhan için miting alanına gelenlere gıyabi cenaze namazı kılındı. Miting alanına, “Xanıké Şehidlerine Batman’dan Selam Olsun”, “Beklenen Hizmet Aydın Gök’le Gelecek”, “Sahipsiz Batman İçin İşte Fırsat”, “Batman Seninle Huzur Bulacak”, “Dindar Bir Nesil ve İslami Bir Toplum İçin Aydın Gök’e Evet” afişleri asıldığı görüldü. Katılımcılar, “Aydın GÖK’e evet” çünkü bizden biri”, “Beklenen hizmet hür adayla gelecek” “Temsilcilerimiz bizim gibi olmalı”, “Müslüman gemiye Ezidi kaptan olmaz” gibi döviz ve afişler taşımaları dikkat çekti. Sık sık tekbir getirilen miting programı konuşmalar ve seçim marşları ile devam ediyor.

Etiketler : aydın gök, miting
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=