Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Rektörü Demir’den Diş Hekimliği Fakültesi açıklaması

21 Temmuz 2022, 17:10 - Okunma: 1230

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Diş Hekimliği Fakültesine öğrenci alımı yapılabilmesi için gerekli olan süreçleri titizlikle takip ettiklerini söyledi.

2022 yılı itibariyle Diş Hekimliği Fakültesinin yapım izninin kabul edilmesinin ardından proje ve ihale çalışmaları hızlandırıldı. Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığından Dış Hekimliği Fakültesine ilişkin projenin onayının ardından Cumhurbaşkanlığı onayı bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı onayından sonra yaklaşık olarak üç yıl içerisinde tamamlanması planlanan Diş Hekimliği Fakültesinde hem klinik tedavi verilmesi hem de öğrenci kabulü için başvuruda bulunuldu.

Diş Hekimliği Fakültesinin inşaatı ve öğrenci alım süreçlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, derslik ve preklinik açıp öğrenci alma konusunda fakülte inşaatının bitimi beklenmeden ek ödenek talebinde bulunulduğunu ve geçici derslik ile preklinik yapımı projesinin hazırlanmaya başladığını söyledi.

Diş Hekimliği Fakültesinin hem üniversiteye hem de şehre kazandırılmasının ardından öğrenci alımı yapılması için süreçleri yakından takip ettiklerini anlatan Rektör Demir, Diş Hekimliği Fakültesi binasının kısa sürede tamamlanarak öğrenci alımının yapılması için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Ku..
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=