Lütfen bekleyin..



“Kimse Kürtleri dinlerinden uzaklaştıramaz”

31 Mayıs 2015, 23:26 - Okunma: 3785

Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitinginde konuşan HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Üyesi Molla Beşir Şimşek, kimsenin Kürtleri dinlerinden uzaklaştıramadığını söyledi.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök’ün Farabim Hastanesi önü Basın Kavşağı’nda düzenlenen seçim mitinginin açılış konuşmasını  HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Üyesi Molla Beşir Şimşek Kürtçe olarak yaptı. 

Şimşek, “Gelecek hafta bugün seçim yapılacaktır, bundan dolayı halkımıza bazı konularda bilgi vermek ve halkımızı uyarmak istiyoruz. Seçimlerde, yöneticilerimizi seçeceğiz. Bizimle ve neslimizin hayatına yön verecek kişilere vekalet vereceğiz. Bu kişiler ahrette de vekillerimiz olacaktır. Bundan dolayı seçimler çok önemlidir.” dedi.

"Kişi arkadaşının dini üzerinedir." hadisi şerifini hatırlatan Şimşek, "Bundan dolayı veli olarak seçeceğimiz kişiye dikkat edelim. Velimizle ahrette de birlikte olacağız.

Camia olarak daima hizmet ve hayır işlerinde bulunduk. Bu alanda da İslami bir siyasetle halkımıza hizmet  edelim ve halkımızı sıkıntılardan kurtaralım, dedik.” şeklinde konuştu.

Kürtlerin çok düşmanı olduğunu belirten Şimşek, “Kürtlerin tarih boyunca çok düşmanı oldu ancak kimse travestileri, sapıkları, dinimizden olmayanları bize dayatmadı. Kimse Kürtleri İslam'dan uzaklaştıramayacaktır. Bunları iyi tanıyın” ifadelerini kullandı.

Şimşek’in konuşması sık sık “Jıbo mürteda biji cehennem” sloganları ile kesildi.(batmanbasin.com)

Etiketler : aydın gök, miting
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=