Lütfen bekleyin..



Rektör Demir Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığında görüşmelerde bulundu

08 Ağustos 2022, 16:48 - Okunma: 1533

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdürü Bahtiyar Sazlık ile bir araya geldi.

Batman Üniversitesinin 2023-2025 Mali Yılı bütçe ödenekleri hakkında görüşmelerde bulunan Rektör Demir, ihtiyaçlar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Batman Üniversitesinin akademik ve fiziki anlamda önemli atılımlarda bulunduğunu anlatan Prof. Dr. İdris Demir, enerji alanında ihtisaslaşan üniversitenin bölgesel kalkınmaya da destek sağlayacak önemli projeler yürüttüğünü dile getirdi.

Öğrencilerine daha modern ve nitelikli eğitim imkânı sunma gayretinde olan Batman Üniversitesinin her alandaki ihtiyaçlarını ve taleplerini ileten Rektör Demir, 2023-2025 mali yılı içerisinde hayata geçirilmesi düşünülen projeleri Bütçe Genel Müdürü Bahtiyar Sazlık’a aktardı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da okul kantinlerinde faaliyet gösteren esnaf ve işletmecilere y..
Batman'da Aile Destek Merkezi ile İl Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen ..
Batman'daki yurtta kalan öğrenciler, haftanın beş günü düzenlenen Kur&#..
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, hayata geçirilen Öğrenci Takip S..
Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, sendikal mücadeleye uzun yıllar emek veren üy..
Batman'da, Petrolkent Aile Destek Merkezi (ADEM) ile Batman İl Müftülüğ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=