Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Başlıyor

09 Ağustos 2022, 16:33 - Okunma: 1580

Öğrencilerinin kariyer hedeflerine ulaşmaları için kurum ve kuruluşlarla iş birliklerine devam eden Batman Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimleri başlıyor.

Batman Üniversitesi ile Siirt Üniversitesi iş birliğinde ilimizde pedagojik formasyon eğitimi almak isteyen öğrenciler başka bir ile gitmeden eğitimlerini Batman Üniversitesinde tamamlama imkanına kavuşacak.

Programdaki dersler, eğitim-öğretimle ilgili işler, sınavlar ve disiplin konularında, Siirt Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümleri uygulanacak.

Derslerini Batman ilinde almayı talep eden yeterli öğrenci sayısına ulaşılması (minimum 200 öğrenci) ve koşulların uygun olması durumunda ilgili öğrenciler derslerini Batman Üniversitesi Merkez Kampüste tamamlayabilecek. İlgili eğitimlere yönelik stajlar ise Siirt ilinde yapılacak.

Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Siirt Üniversitesi tarafından verilecek olan eğitimlerin talep durumunda Batman Üniversitesinde de verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Öğrencilerin başka bir ile gitmesine gerek kalmadan kendi şehirlerinde eğitimlerini tamamlamaları ve kariyer yolculuklarına devam etmeleri için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesi mezunlarının ve öğrencilerinin gelecek hedeflerine katkı sağlamak istediklerini ifade etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=