Lütfen bekleyin..



“Yarın çok geç olabilir”

31 Mayıs 2015, 23:36 - Okunma: 3510

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi on binlere hitap eden HÜDA PAR Eski Genel Başkanı Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, bölgenin ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ve neslin tehlikede olduğunu ve hür adayların bu gemiyi kurtarmak istediğini ifade etti.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Mitingde konuşan HÜDA PAR Eski Genel Başkanı Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, bölgenin ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ve neslin tehlikede olduğunu belirterek, “Hayasızlık patlıyor, hırsızlık olayları arttı, toplum kutuplaştı, uyuşturucu kullanım yaşı düştü bu gidişat kendi kendine olmadı. Birileri toplumu ifsad etmek için bütün imkanlarını kullanıyor. Eskişehir’de 6. Sıradaki kişiyi çıkaramayacaklar ama o ahlaksızlığı topluma dayatma ve yaygınlaştırmak istiyorlar.” dedi. Bölgede ve ülkede yozlaşma artarken birilerinin bunu sadece seyrettiğini dile getiren Yapıcıoğlu, “Birileri de sadece seyrediyor, bunu oturmuş sadece seyrediyor, çoğunluk oyları gitmesin diye sadece seyrediyor. Ama birileri de geminin rotasını salihle selametle ulaştırmak istiyor. İşte ben bunun için geldim Aydın kardeşime şahid olmak için geldim. Yarın çok geç olabilir. Gemiyi batıracaklar. Bu gemi batarsa hepimiz içindeyiz. Uyuşturucu baronları, sapıklar gemiyi batırmak istiyorlar. Gemiyi kurtarmak isteyen bizlere yardım edin. Bizlerde bu geminin içindeyiz. Hür adaylar gemiyi kurtaracaktır” şeklinde konuştu. Yapıcıoğlu son olarak, “7 Haziran genel seçimlerinde bağımsız aday Aydın Gök’e evet deyin. ^hür aday 3 kişi değil 111 kişi gibi olacaktır” İfadeleri ile konuşmasına son verdi. Konuşma sırasında sık sık “kahrolsun pkk” sloganları atılması dikkat çekti.(batmanbasin.com)

 

Etiketler : aydın gök, miting
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=