Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Oda üyelerimizin çocuklarına yüzde 25 indirim sağladık

24 Ağustos 2022, 16:40 - Okunma: 1908

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnaf çocukları için eğitim hizmetleri protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına yüzde 25 indirim imkânı sağlanacak.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında üyeleri için indirim hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Çiftçi, Kısayol Kişisel Gelişim Kurs Merkezi ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocuklarının yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyen Çiftçi, oda üyelerinin bu imkânı değerlendirmelerini isteyerek şu ifadeleri kullandı.

"Kişisel gelişim kurs merkezi ile yaptığımız protokol anlaşması sonucu tüm sınıf düzeyleri için yüzde 25 indirim hakkımız oluşmuştur. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, belgelerini göstererek kurs merkezi ile irtibata geçebilirler."

Konuşmaların ardından kurum yöneticileri ile Başkan Çiftçi arasında protokol metnini imzaladı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman ÖNDER İl Başkan Yardımcısı Veysi Özgül, imam hatip okullarına yöneli..
Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından hayata geçirilen, İl Milli Eğitim Müd..
İlkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitim hayatını birincilikle tamamlayan, ..
Uzman Eğitimci Zeyneddin Güler, dijital çağın gençler üzerindeki etkilerine..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir yıl süren..
Batman'da öğrenci velisinin silahla okul bahçesine girmesi, öğretmen ve..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=