Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanı, 300’ün üzerinde aileye gıda yardımında bulundu

26 Ağustos 2022, 15:42 - Okunma: 783

Batman’da fakir, muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmaları yapan Umut Kervanı, kent merkezinde 300’ün üzerinde ihtiyaç sahibi aileye içinde temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketi dağıttı.

Her ay yardım faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, yaptığı açıklamada, hayırseverlerin destekleriyle gönüllere umut olduklarını belirti.

Hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahiplerine bir kez daha gıda paketi dağıttıklarını ifade eden Ökmen, okulların açılmasına bir hafta kala yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında da bulunacaklarını söyledi.

"Umut Kervanı olarak her ay hayır faaliyeti yürütmekteyiz"

Batman Umut Kervanı, 300’ün üzerinde aileye gıda yardımında bulundu

Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen

Ökmen "Batman Umut Kervanı olarak her ay hayır faaliyeti yürütmekteyiz. Bu ayda da gıda kolisi dağıtmaya başladık ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin mahallelerine gidip kendilerine teslim ediyoruz. Bununla beraber okular açılmadan bir hafta önce fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacağız." dedi.

"300’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardımlarını ulaştırdık"

Batman Umut Kervanı, 300’ün üzerinde aileye gıda yardımında bulundu

Hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi yetim ve muhtaçlara ulaşmaya devam edeceklerini belirten Ökmen, "Bu ay içerinde 300’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardımımızı yaptık. Bu gıda paketlerimizin içerinde 11 gıda çeşidimiz vardır. Gıda paketimizin içerisinde yağ, salça, makarna, pirinç, mercimek, bulgur, şeker, çay, tuz ve zeytin vardır. Bu hayra vesile olan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu hayırların devamı için hayırseverlere çağımız şudur; hayırlarını yaptıkça bizlerde muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere hayırlarını ulaştırmaya devam edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da "Cihad Önderi Hazreti Muham..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Kur’an Nesli Platformu S..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=