Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı reklamcıların sorunlarını dinledi

05 Ekim 2022, 11:10 - Okunma: 529

Kent merkezinde bulunan reklamcı ve tabelacıları ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, sektörde nitelikli personel sorununun olduğunu söyledi.

Sektör ziyaretlerine devam eden Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, kent merkezinde reklamcı ve tabelacıları ziyaret etti.

Ziyaret edilen esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR heyeti, sektördeki nitelikli personel sorununu ortadan kaldırmak için çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Durmaz, “Reklamcılık ve tabelacılık yapan girişimcilere yönelik yaptığımız ziyaretlerde sektör sorunlarına dair hem işletmeciler hem de çalışanlarla hasbihal ettik. Reklamcılık ve tabelacılık sektöründe nitelikli personel sorununu olduğunu öğrendik. Nitelikli personel sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalar yapılmalıdır. Hammadde de dışa bağımlılık, reklamcılık sektörünün geleceğini zora sokmaktadır.” şeklinde konuştu.

Pandemiden bu yana sürekli esnafın yanında olduklarını vurgulayan Durmaz, son olarak şunları söyledi:

“Batman Merkez İlçe Teşkilatı olarak esnafımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık. Pandemiden bu yana sürekli yanlarında olduk, sorunlarının çözülmesine aracı olduk, seslerinin kamuoyuna duyurduk. Bundan sonra da esnafımızın yanında bulunmaya, sorunlarının çözülmesi için parti olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz.”(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=