Lütfen bekleyin..



Batman'da geliri muhtaçlara verilmek üzere 4 gün sürecek kermes açıldı

14 Ekim 2022, 15:27 - Okunma: 761

Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” sloganıyla kentte bir kermes açtı. Kermesin 4 gün boyunca devam edeceği bildirildi.

Yetim ve muhtaç aileler yararına, Atatürk Parkı yanında 14-17 Ekim tarihleri arasında 10.00 ila 21.00 saatleri arasında açık olacak kermese hayırsever Batman halkı davet edildi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste; Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve eşya çeşitleri satılıyor.

"Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla düzenledikleri kermesin geleneksel hale geldiğini belirten Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, kermesten elde edecek gelirin tamamının yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını söyledi.

Batman'da geliri muhtaçlara verilmek üzere 4 gün sürecek kermes açıldı

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel

"Kermesimiz geleneksel hale geldi"

Kermesin 4 gün süreceğini hatırlatan Güzel, "Batman Umut Kervanı olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz yetim ve yoksullar yararına düzenlediğimiz bir kermesimizi daha icra etmekteyiz. Bugün kermesimizin birinci günü. Kermesimiz 4 gün boyunca sürecek. Sabah saat 10.00 ila akşam 21.00'e kadar hayırseverlerin katkıları için açık olacak."

Batman'da geliri muhtaçlara verilmek üzere 4 gün sürecek kermes açıldı

"Her hayırsever kermesimize katkıda bulunabilir"

Herkesin kermese katkı sunabileceğini vurgulayan Güzel, "Hayırseverlerimiz kermesimize gelip alışveriş yaparak katkı sunacakları gibi paraya dönüştürülebilecek malzemeleri de getirerek kermesimize katkıda bulunabilirler. Batman Umut Kervanı olarak kasım ayının ikinci yarısında kermes düzenlemek yıllık geleneksel hale getirdiğimiz bir planımızdır." diye konuştu.

Batman'da geliri muhtaçlara verilmek üzere 4 gün sürecek kermes açıldı

"Kermesimize herkes davetlidir"

Kermesten elde edecekleri geliri yetim ve muhtaç ailelere giyim ve gıda şeklinde ulaştırmayı planladıklarını belirten Güzel, şöyle devam etti:

"Bu mevsimde yetim ve yoksulların gözü bizi gözlüyor. Şimdiden bize katkı sunan ve desteklerde bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Vatandaşlarımız da kermese gelip alışveriş yaparak veya kermese katkı sunabilirler. Bu konuda her vatandaşımız kermese katkı sunma noktasında davetlimizdir."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=