Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den muhtaçlar için açılan kermese ziyaret

17 Ekim 2022, 15:10 - Okunma: 960

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Umut Kervanının yetim ve muhtaç aileler yararına düzenlediği kermesi ziyaret etti.

“Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” sloganıyla Atatürk Parkı yanında düzenlenen kermesi ziyaret eden İl Başkanı Davut Şahin'e; Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Şahin ve beraberindekileri, Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel karşıladı. HÜDA PAR heyetine kermes alanını gezdiren Güzel, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Umut Kervanının her yıl geleneksel hale getirdiği kermesin örneklik oluşturduğunu söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den muhtaçlar için açılan kermese ziyaret

"Yardım konularına karşı hassasiyetimiz var"

Hayır kermeslerine ihtiyacın olduğunu kaydeden Şahin, "Batman Umut Kervanı İnsani Yardım Derneğinin her yıl geleneksel hale getirdiği ve 'muhtaç ve yetimlere umut ol' ismiyle düzenlediği bir yardım kermesi söz konusudur. Biz de bu kermesi ziyaret ettik. HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak bizlerin bu yardım konularına karşı hassasiyetimiz var. Batman halkı bu gibi konulara duyarlı, hayırseverlerimiz bu gibi faaliyetlere katkı, destek sunuyor." dedi.

"Halk bu hayırlı işlerden mahrum edilmemeli"

Kermesin örneklik teşkil ettiğini belirten Şahin, "Yetkililerin de bu gibi ortamların oluşması için gerekli desteği vermesi gerekir. Batman halkı her yıl bu kermesin düzenlenmesini bekliyor. Bu kermesin muhtaç ve yetimlere ciddi bir katkısı oluyor. Dolayısıyla Batman halkının bu hayırlı işlerden mahrum edilmemesi lazım." diye konuştu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den muhtaçlar için açılan kermese ziyaret

"Muhtaç ve yetimlerimizi sahipsiz bırakmayalım"

HÜDA PAR olarak bu gibi kermeslere gerekli desteği vermeye çalıştıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

"Hayırseverlere çağrımız şudur; Muhtaç ve yetimlerimizi sahipsiz bırakmayalım. Madem böyle insani yardımlarda bulunan derneklerimiz var, biz de onların aracılığıyla yetimlere ve muhtaçlara ulaşalım, katkı sunalım. Bizim birbirimizi hayra, yardımlaşmaya teşvik etmemiz lazım. Bu vakfımızın yetkililerine, çalışanlarına, gönüllülerine destek verenlere teşekkür ediyoruz. Her yıl bu yardım köprüsünün kuvvetlenerek devam etmesini diliyorum."(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=