Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı

20 Kasım 2022, 15:24 - Okunma: 501

Batman'da doğal gaz talebi için toplanan mahalle sakinlerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, "Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı" dedi.

Batman'da doğal gaz talebi için toplanan mahalle sakinlerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, "Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı" dedi.

Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde doğal gaz altyapısının yapılması için bir araya gelen mahalle sakinleri,  yol çalışması yapan belediye işçilerinin yanında toplanarak duruma tepki gösterdi. Bir araya gelen mahalle sakinlerinin yanına giden HÜDA PAR Batman İl Bakanı Davut Şahin ve heyeti, halkın talep ve sorunlarını dinledi.

Şahin, halkın talebinin geçici olarak değil, kalıcı olarak çözülmesi gerektiğini belirti. Tek gayelerinin halka hak ettiği hizmetin verilmesinin olduğunu ifade eden Şahin, halkın sorunlarını iletme konusunda Batman Valisine ulaşamadıklarını söyledi.

"Halkın sorunları geçiştirilmemeli" Doğal gaz altyapı sistemi yapılmadan yolların geçici yapılmasının halka eziyet olacağını belirten Şahin, "Batman birkaç yıldır elektrik musibetiyle karşı karşıyadır. Yani iki yıldır köstebek yuvasına dönmüş çukurlar ve kazılar düzeltilemiyor. Bu mahallemizin 200 metre yakınına doğal gaz getirilmiş ama mahallenin bu kısmına getirilmemiş. Doğal gaz altyapısı oluşturulmadan Vali Bey buradan geçtiği esnada 'Burada yoğun bir öğrenci geçişi var hemen burayı düzeltin' talimatı vermiş. Buraya önce doğal gaz sisteminin getirilmesi gerekiyor. Ondan sonra bu yolun adam akıllı yapılması gerekiyor. Ki bu halk da tek seferde bu eziyet ve sıkıntıdan kurtulsun." dedi.

"Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı" Batman sokaklarının yapboz tahtasına döndüğünü ifade eden Şahin, "Mahallelerimiz kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmiyor. Komşu evler bu yüzden evlerinde temizlik sağlayamıyor. Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı. Batman halkı meclise 5 milletvekili gönderdi. Peki, ne için? Tabi ki sorun ve sıkıntılarını çözmek için gönderdi. Millet elektriklerin yer altına çekilmesi sorunundan kurtulmamışken ardından tekrar doğal gaz için kazı yapılacak. Bu işi yapan insanlarda şehirleşme mantığı yok mu? Bu sokaklarımız yapboz tahtasına döndüğü için insanlarımız doğru dürüst bir hizmet görmeyecek mi? Halkımızın talebi, en kısa sürede doğal gaz sisteminin çekilmesinden sonra yolların yapılmasıdır. Bunun kadar doğal ve insani bir talep var mıdır?" ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR her zaman halkın yanındadır" Batman Valisine ulaşamadıklarını belirten Şahin, halkın sorunlarına bir bütün olarak bakılıp çözülmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: "HÜDA PAR olarak halkımızın çağrılarına sürekli koşuyor ve bunları raporlayıp genel merkezimiz üzerinden Ankara'ya iletiyoruz. Batman Valisinden, bu tür sorunları götürmek için bir buçuk aydır randevu talep etmemize rağmen yüzünü göremiyoruz. Dosyamda yığınla not aldığımız raporlarımız mevcut. Batman'ın sorunları bir bütün olarak ele alınmalı. Kurum müdürlerini çağırıp ilgili yerlere gidip neyin eksik olduğunu tespit edip kısa sürede sorunlar bir bütün olarak çözülmeli. Her mahalleden bu anlamda bizlere şikâyetler geliyor." (İLKHA)








  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=