Lütfen bekleyin..



Batman'da 120 kilo SKUNK maddesi ele geçirildi

24 Kasım 2022, 14:04 - Okunma: 879

Batman'da polisin yaptığı operasyonda bir TIR'da yapılan aramada yaklaşık 120 kilo SKUNK maddesi ele geçirildi.

Batman'da polisin yaptığı operasyonda bir TIR'da yapılan aramada yaklaşık 120 kilo SKUNK maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün "Uyuşturucu Madde Ticareti" yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Operason ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: 

"Tır ile batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu madde sevk edileceği bilgisi üzerine bahse konu tır tespit edilmiş ve yapılan aramalarda;

Ev eşyalarına gizlenmiş vaziyette (216) paket halinde, (119) Kg (761) Gr SKUNK maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında (4) şüpheli şahıs yakalanmış, sevk edildikleri adli makamlarca (3) şahıs TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiş, (1) şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu haziran ayı değerlendirme toplantısı p..
‘26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ nedeniyle Batman Bağımsız Gazetec..
Batman Organize Sanayi Bölgesinde meyve suyu üretimi yapılan bir fabrikanın..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Kahveci köyü yakınlarında öğle saatleri..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir meyve suyu fab..
Taahhüt süresi sona ermiş ve sistemde borç görünmeyen vatandaşlara, operatö..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=