Lütfen bekleyin..



Batman'da asayiş uygulaması yapıldı

29 Kasım 2022, 16:40 - Okunma: 618

Kent genelinde yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 14 şahıs yakalanırken denetimi yapılan 2 bin 142 araçtan 2'si trafikten men edildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi'ne yönelik "huzur ve güven uygulaması" gerçekleştirildiği bildirildi.

Bu kapsamda Batman merkez ve ilçelerinde; 30 kavşak, 18 park-bahçe, 16 yaya devriye noktası, 40 metruk bina, 138 iş yerinde (kıraathane, internet kafe), 107 ekip, 965 personelin katılımı ile denetim yapıldığı belirtildi.

Yapılan kontrol ve denetimlerde; 8 bin 876 şahsın sorgulandığı ifade edilen açıklamada, muhtelif suçlardan aranan 14 şahsın ise yakalandığı kaydedildi.

Denetimlerde 25 yoklama kaçağının tespit edildiği, 3 şahsa adli-idari işlem yapıldığı, 2 şahıstan bir kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tabanca ve 21 fişek ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 2 bin 142 araç denetiminin yapıldığı, 25 araca 35 bin 162 TL cezai işlem uygulandığı, 2 aracın ise trafikten men edildiği ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=