Lütfen bekleyin..



BÜ'de toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı

10 Şubat 2023, 10:14 - Okunma: 433

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok şehri etkileyen deprem felaketinin ardından deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmak amacıyla Batman Üniversitesi tarafından toplanan yardımların bulunduğu tır, Adıyaman Merkez’e doğru yola çıktı.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünden hareket eden yardım tırında, özellikle AFAD tarafından belirlenen temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

"Afet Koordinasyon Kurulu çalışmalarına yoğun bir şekilde destek veriyoruz"

Toplanan yardımlar hakkında açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ülke olarak tarif edilemeyecek kadar büyük bir acıyla karşı karşıya kaldığımızı belirterek amaçlarının depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalışmak olduğunu dile getirdi.

Yardımların özellikle AFAD tarafından belirlenen ihtiyaç listesinin göz önünde bulundurularak toplandığını ifade eden Rektör Demir,  ülkemizdeki tüm kurumlar ve vatandaşlar gibi Batman Üniversitesinin de personeli ve öğrencisiyle seferber olduğunu söyledi.

Rektör Demir, üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu almak ve gerekli desteklerde bulunmak üzere Üniversitemiz Afet Koordinasyon Kurulunun çalışmalarına ivedilikle devam ettiğini sözlerine ekledi.(İLKHA)









  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudü..
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=