Lütfen bekleyin..



Rektör Demir Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı ziyaret etti

28 Şubat 2023, 12:30 - Okunma: 1693

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı ziyaret etti.

Rektör Elmastaş’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları Rektör Elmastaş’a anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması konusunda enerji alanında pilot üniversite seçilmesinin ardından enerji alanında önemli çalışmaları hayata geçirdiğini söyledi.

Batman Üniversitesi bünyesinde birçok farklı alanda bölüm ve programın bulunduğunu dile getiren Rektör Demir, yeni açılan bölüm ve programlarla da daha fazla öğrencinin üniversiteyi tercih etmelerini sağladıklarını kaydetti.

Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çok sayıda bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlik düzenlediklerini belirten Rektör Demir, bunun yansımalarının öğrencilerde gözlemlendiğini ifade etti. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Elmastaş’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmastaş, iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin bölgenin yararına olacağını belirterek Rektör Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=