Lütfen bekleyin..



Öğretmenler deprem bölgesinde eğitim öğretime katkı sunmaya devam ediyor

07 Mart 2023, 18:20 - Okunma: 1808

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası gönüllü olarak deprem bölgelerine giden Batmanlı öğretmenler her alanda eğitim-öğretime katkı sunmaya devam ediyorlar.

Gaziantep ili İslâhiye ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan eğitim çadırlarında görev yapan Batmanlı öğretmenler depremden etkilenen öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamaması adına “Her Şart Altında Eğitime Devam” anlayışıyla fedakârca çalışmaya devam ediyorlar.

Bakanlık tarafından deprem bölgelerinde okul öncesindeki çocuklar için; ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören evlatlarımız ve sınava hazırlanan gençlerimizin her birinin ihtiyacına göre eğitim ortamları oluşturulduğu belirtildi

Gönüllü öğretmenlerin çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, fedakârca çalışan öğretmenlerimizle gurur duyduğunu belirterek, Çocukların şarkılarına eşlik eden, onlarla oyunlar oynayan, her yeni günde yepyeni bilgilerle donatan... Öğretmenlerimiz deprem bölgesindeki Millî Savunma Bakanlığımız ile hayata geçirdiğimiz Mehmetçik Okullarında evlatlarımızı sevgiyle kucaklıyor, fedakârca çalışıyor. Fedakâr öğretmenlerimiz ve Mehmetçiğimizle gurur duyuyoruz.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Ku..
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=