Lütfen bekleyin..



Esnafa faizsiz kredi imkanı

05 Nisan 2023, 10:18 - Okunma: 2083

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, İş Bankası’nın faizsiz kredi desteği vereceğini söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türkiye İş Bankası Çarşı Şubesinin yeni kobi veya inaktif iken aktif olan müşterilerine özel faizsiz kredi imkanı vereceğini belirtti.

Çiftçi, "Türkiye İş Bankası Çarşı Şubesi yeni kobi veya inaktif iken aktif olacak olan müşterilerine özel faizsiz 50 bin TL hoş geldin kredisi verecektir. Desteğe ihtiyacı olan esnafımız Meydan Mahallesi’nde bulunan Çarşı Şubesi’ne giderek detaylı bilgi alıp başvurularını yapabilirler. Esnafımızın yararına ve kazancına yönelik çalışmaları duyduğumuz gibi esnafımızı haberdar ediyor ve faydalanmalarını istiyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Hedefimiz güçlü esnaf güçlü Batman oluşturmak." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Batman'da 380 iş yeri mercek altına ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve DİKA tarafından..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ek olarak planlanan 306 hektarl..
Batman Defterdarlığı, 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması..
Batman Defterdarlığı, il genelinde vergi denetimleri gerçekleştirdi.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batmanlı es..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=