Lütfen bekleyin..



Özdemir'den Kadir gecesi mesajı

17 Nisan 2023, 10:30 - Okunma: 480

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajda, bin aydan hayırlı olan bu gecenin başta alem-i İslam olmak üzere, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımıza değinen Özdemir, "14 asırdan bugüne Müslümanlara ve tüm insanlığa rehber olan, ufkumuzu aydınlatan, hayatı güzelleştirecek, sorunların çözümüne ışık tutacak en büyük değer olan Kur’an-ı Kerim bu gece indirilmeye başlamıştır. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır." dedi.

Özdemir devaö şu ifadeere yer verdi:

"Rabbimden mübarek Kadir Gecesinde yapacağımız dua ve ibadetleri kabul buyurmasını, bizleri Ramazan Bayramına ulaştırmasını niyaz ediyor ve bu mübarek gecenin Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu düşüncelerle başta Batmanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm islam aleminin hatta insanlığın Kadir Gecesini tebrik ediyor, herkese sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=