Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı onlarca yetim çocuğun giyim ihtiyacını giderdi

19 Nisan 2023, 12:10 - Okunma: 983

Umut Kervanı Batman'da, 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında onlarca yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak bayram öncesi yüzlerini güldürdü.

Aileleriyle birlikte mağazaya gelerek diledikleri ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı bulan yetim çocuklar, Ramazan Bayramı'na yeni kıyafetlerle girmenin sevincini yaşadı.

Umut Kervanı Batman Derneği Sekreteri Adnan Önder, yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri "Yetim Giydirme Projesi" kapsamında onlarca yetim çocuğun ayakkabı ve giyim ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Adnan Önder

Bu etkinliği hayırseverlerin katkısıyla yaptıklarını belirten Önder, "Hayırseverlerin bağışlarıyla Umut Kervanı olarak aylık, üç aylık ve dönemsel olmak üzere yılın 12 ayına yaydığımız çalışmalarımızdan biri olan 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında yetim çocuklarımızı giydirdik. Bu projemiz gelenekseldir. Bayramdan sonra da yetim giydirme programlarımız vardır. Bugün onlarca yetim kardeşimizi giydirmiş bulunmaktayız." dedi.

"Hayırseverlerimizin yardımlarıyla ayaktayız"

Açıklamasının devamında hayırseverlere çağrıda bulunan Önder, "Hayırseverlerimizin yardımlarıyla ayakta durmaktayız. Projelerimizin devam edebilmesi için de hayırseverlerimizden desteklerinin devamını bekliyoruz. Hayırseverlerimizin yapacağı yardımlar sayesinde daha fazla yetimi giydirmeye çalışacağız. Hayırseverlerden yardımlarını esirgememelerini talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayâ: Allah’ın Emri, Fıtratın Gereği” konusu işlenecek...
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Baka..
Çocuklar, yaz Kur'an kursları sayesinde hem dini bilgilerini pekiştiriy..
Batman'da isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir kadın, birikti..
Batman Fatma Aliye Fen Lisesi birinci sınıf öğrencisi Muhammed Belya Günay,..
Batman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizleri tarafından, &quo..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=