Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Batman'da gençlerin sorularını cevapladı

28 Nisan 2023, 14:45 - Okunma: 386

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokalini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Batman’a geldi.

Ziyaretleri arasında AK Parti listelerinden HÜDA PAR'ın Batman Milletvekili adayı olan Serkan Ramanlı’nın seçim lokalini de ziyaret eden Tanrıkulu, lokalde bulunan gençlerin sorularını cevapladı.

Ziyaretlerinde gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Tanrıkulu, gençlerin seçim ile ilgili sorularını yanıtladı.

Seçim lokalinde bir konuşma yapan Tanrıkulu, "Serkan vekilimizin adaylığı Batman’a hayırlı olsun. Bölgemize ve ülkemizde hayırlı olsun. İnşallah 15 Mayıs’ta Serkan Başkanımızla birlikte, Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu başta olmak üzere diğer iki adayımızla hep beraber dört adayımızı da inşallah Meclis'e göndereceğiz. Hedefimiz bu, inşallah hedefimize de ulaşacağız." şeklinde konuştu.

"Parlamento seçimi büyük önem arz etmektedir"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu

Seçimle ilgili hedeflerine değinen Tanrıkulu, "Önümüzde 14 Mayıs’ta yapılacak olan hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de Parlamento seçimi büyük önem arz etmektedir. Bizler de bu seçimde AK Parti listelerinde seçime girerek hedefimiz olan Meclis'e inşallah gireceğiz. Bununla birlikte Cumhur İttifakı adayı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da daha önce dediğimiz gibi destekleyeceğiz." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına verdikleri desteğin gerekçelerini açıklayan Tanrıkulu, "Türkiye yüzyılı olarak anılan bu seçimde, büyük bir atılım yapılacaktır inancımız öyle. Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklememizin bazı sebepleri var. Birincisi halkın dini ile barışık olması. İkincisi de, ülkede var olan siyasi sorunlar, hem temel hak ve özgürlükler konusundaki sorunlar bu son 21 yıl içersinde kısmen de olsa çözülmüştür. " ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=