Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Adayı Ramanlı Sason ilçesinde halka seslendi

01 Mayıs 2023, 19:10 - Okunma: 565

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, kalabalık bir araç konvoyu ile Sason ilçesini gezerek halkı selamladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Sason ilçesine giden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason’da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kalabalık bir araç konvoyuyla Sason ilçesini gezen Ramanlı, halkı selamladı. Sason'un başta yol, doğal gaz ve diğer sorunlarını bildiklerini ve 14 Mart'tan sonra en kısa süre içersinde çözmek için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

Sason ziyaretinde Batman Milletvekili adayı Ramanlı'ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Sason İlçe Başkanı Şenol Aksoy, Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Böğüş ve çok sayıda partili eşlik etti.

"Sason'un sorunlarını çözmek için ön-ayak olacağız"

Sason'un sorunlarına çözüm olacaklarını belirten Ramanlı, "Geçmişten bugüne kadar hiç kimse Sason'un ve Sason'luların bileğini bükemedi. Bir yiğidi bileğini bükerek eğdiremezsiniz. Yerel olmadan, evrensel olunmaz dedik. Eğer biz kendi köyümüzde, ilçemizde, ilimizde ve kendi bölgemizde insanlarımıza müreffeh bir hayat sunamıyorsak, dünyaya güzel örnek olamayız. Bunun için 'Önce insan öncelik adalet ve önce insan öncelik memleket' diyoruz. Sason'un neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin yanında Sason'un hala bir ulaşım sorunu var mı? Var. Bunu çözme işi de siyasetin işidir. İnşallah çözüm için ön-ayak olacağız." ifadelerini kullandı.

"İnsanların hem maddi hem de manevi sorunlarına çözüm olacağız"

"HÜDA PAR'lı kardeşleriniz olarak her ikisini de eşit görüyoruz." diyen Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün Türkiye'nin dört bir yanına dağılan doğal gaz hattı var ama Sason halen bununla tanışmadı. Sason'u doğal gazla tanıştırmamız gerekiyor mu? Gerekiyor ve bunu yapmak için mücadeleye söz veriyor muyuz; evet veriyoruz. İnşallah merkez camimizde çok en kısa sürede inşaatına başlanacak ve Sason'umuza layık ve güzel bir şekilde ibadete açılacaktır. İnsanoğlu iki taraflıdır; bir tarafı maddiyat, bir tarafı da maneviyattır. Bizler HÜDA PAR'lı kardeşleriniz olarak her ikisini de eşit görüyoruz. Eğer bir insanın maddi yönünü geliştirirsen (yolunu, suyunu, elektriğini, eğitimini) verirsen ama onu maneviyattan yoksun bırakırsan o tek taraflı olur ve tek kanatlı bir kuş uçamaz."

"Kimse kardeşliğimizi bozamaz"

Bin yıllık Kürt, Türk, Arap, Laz ve Çerkez kardeşliğini kimsenin bozamayacağını ifade eden Ramanlı, "Bugün 28 Şubat sürecinde yaşadığımız o karanlık günleri geride bıraktık. Birileri bizlere o karanlık günleri yeniden yaşatmak istiyor olabilir ama biz onlara geçit vermiyoruz ve vermeyeceğiz. Biz Kürt de olsak, Türk de olsak, Arap da olsak, Laz da olsak, Çerkez de olsak bu devlet hepimizin devletidir. Kimse kardeşliğimizi bozamaz. Kimse aramıza fitne koyamaz. Çünkü biz Müslüman kardeşleriz ve bin yıldan fazladır beraberiz." şeklinde konuştu.

Ramanlı, konuşmasının ardından AK Parti İlçe Seçim Lokali, esnaf ve STK ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=