Lütfen bekleyin..



Rüzgar Ailesinden Serkan Ramanlı’ya destek

06 Mayıs 2023, 12:10 - Okunma: 588

Batman’ın tanınan ailelerinden Rüzgar ailesi 200 kişilik bir grupla Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretinde bulundu.

Batman’ın tanınan ailelerinden olan Rüzgar ailesi desteklerini göstermek için kitlesel olarak HÜDA PAR sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline yürüyerek kendisine destekte bulunduklarını açıkladı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu ve Batman AK Parti Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, Rüzgar ailesini seçim lokalinde karşıladı.Rüzgar ailesinin desteklerine olan memnuniyeti dile getiren Serkan Ramanlı, “Ankara’dan Batman’a geldiğimiz ilk gün yaptığım konuşmada bizi karşılamaya gelenlere ilk söylediğim ‘Em ê hev ın’. Doğrusu bu hepimizin söylemi. Bizler o söyleme, kendimize gelmediğimiz, birbirimiz sevmedikçe, kol kola girmedikçe ve gönlümüzü birbirimize açmadığımız müddetçe muvaffak olamayız. Bizim zaferimiz birlikteliğimizle gelir.” ifadelerini kullandı.

“BATMANLILAR OLARAK BİZLER İMAN EHLİYİZ”

Konuşmalarının devamında Ramanlı, “Hepimiz bu hedefe odaklanmamız lazım ve ‘Em ê hev ın’ dememiz lazım. Bu söylem bize bir slogan oldu. Bütün meydanlarda her vesilede bunları tekrarlıyoruz. Birbirimizin kardeşiyiz, aynı vatanın evlatlarıyız. İlk günde söylediğim gibi çok parti, çok aşiret var. Yalnız Batmanlılar olarak bizler iman ehliyiz. Hepimiz aziziz, alnı açık ve asiliz. Bunu da göstermemiz lazım. Söylemlerimizle, hal hareketlerimizle bunun ispatlamamız gerekir. Allah bu kardeşlerimizden razı olsun. Kardeşliklerini ispatlamak için bu gece buraya kadar geldiler. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=