Lütfen bekleyin..



“HÜDA PAR’ın sesinin duyulmasını istemiyorlar”

08 Mayıs 2023, 08:22 - Okunma: 782

HÜDA PAR sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmasına destek olan gençlerle lokalde bir araya gelerek teşekkür etti.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline gençlerin büyük destek ve ilgisi devam ediyor.

Ramanlı, seçim çalışmalarına destek olan ve sahada çalışan gençlerle seçim lokalinde bir sohbet toplantısı düzenleyerek, teşekkür etti ve gençlerin sorularını cevapladı.

Ramanlı konuşmasına kendi evine dahi evi seçim broşürünün bırakıldığını belirterek, “Benim evime dahi ‘Serkan Ramanlı’nın selamı var’ diyerek broşürümü ulaştırdığınızı ve selamımı bugün eve gidince öğrendim. Sizlerin coşku ve heyecanı bizlere bir kez daha moral kaynağı oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu gayretiniz ve samimiyetiniz bizde azmimizi ve ümidimizi artırıyor.” Dedi.

HÜDA PAR’ın Mecliste olmasını istemiyorlar

HÜDA PAR’a yönelik saldırılara ve seçim sürecine işaret eden Ramanlı, “Seçim sürecinde sabah akşam HÜDA PAR konuşulur oldu. 2018’de de Sayın Cumhurbaşkanını destekledik. Ama kendi logomuzla kendi namımıza 81 ilde seçimlere girdik. Batman ve Diyarbakır’da bağımsız adayları destekledik. O zaman bir yankı uyandırmamıştı, kıyamet kopmamıştı. 2018 ile 2023 arasındaki fark ne? Bu defa HÜDA PAR mecliste olacak. Bütün kıyamet buradan kopuyor. Bizi hedefe koymalarının sebebi budur. HÜDA PAR’ın sesinin duyulmasını istemiyorlar. İnsanların bizim onlar için hangi hayrı düşündüğümüzü, neleri ümit ettiğimizi insanlar bilmesin istiyorlar. Eğer insanlar bizim onların dostu olduğumuzu, onların geleceğini daha güzel hale getirmek için gece-gündüz çalıştığımızı hem dünyalarını hem de ahiretlerini kurtarmak için bir çaba içerisinde olduğumuz görseler emin olun onları kapılarından bir daha içeri almazlar. İşte bize düşmanlık etmelerinin sebebi budur.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=