Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Ramanlı: 28 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanı'nı seçerek destan yazacağız

22 Mayıs 2023, 10:40 - Okunma: 507

Seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelen Batman Milletvekili Ramanlı, 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da Sayın Cumhurbaşkanı'nı seçerek destan yazacaklarını belirtti.

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelip teşekkür etti.

Batman merkez Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda, gençlerle bir araya gelen Milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmalarında gösterdikleri performans için teşekkür konuşması yaptı.

Sunuculuğunu Ener İmir'in yaptığı program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti milletvekili adayları Murat Güneştekin ve Fırat Tunç, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, il teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Ülkeyi yönetecek iktidarı seçmenin Batman için özel bir nedeni var"

Ana muhalefetin manipülasyonlarla, algı operasyonlarıyla, korkutmalarla, yalan ve iftiralarla halkı kandıramadığına dikkat çeken Ramanlı, "Milletvekili seçimleri geldi ve geçti, artık o defter kapandı. Artık bu ülkeyi yönetecek olan iktidarı seçmenin, Batman için de özel bir nedeni var. Bütün maskeler düştü mü düştü, bütün cüceler dev aynasında gördükleri o görüntüyü kaybetti mi kaybetti ve herkes boyunun ölçüsünü aldı. Manipülasyonlarla, algı operasyonlarıyla, korkutmalarla, yalanlarla ve iftiralarla buraya kadar. Bunlara kanıp CHP zihniyetine bir şekilde oy verenler de şimdi takkelerini önlerine koymuş durumdadırlar. O halde bizler de o insanları bulacağız ve o yanlışlarından dönmeleri için 28 Mayıs'ın bir fırsat olduğunu izah edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Yeni bir anayasayı bu millete ve bu memlekete armağan edeceğiz"

"Hep birlikte çalışacağız ve Sayın Cumhurbaşkanının tıpkı 14 Mayıs akşamında olduğu gibi 28 Mayıs akşamında da Batman'ın Türkiye'ye damgasını vuran bir şehir olduğunu inşallah hep birlikte ispat edeceğiz." diyen Ramanlı konuşmasına şöyle devam etti:

"Ne diyorlardı; iktidara geliyoruz! Parlamenter sisteme geri döneceğiz! Meclis çoğunluğu bizde olacak! Ve en az 360 milletvekili bizim olacak'. Bırakın anayasayı değiştirmeyi, şimdi kış lastiklerinin değiştirilebileceği tarihi bildiren kanunu bile değiştirebilecek güce sahip değiller. Onların manipülasyonlarıyla bir şekilde Meclis'e girmiş ehli vicdan, ehli hakikat ve ehli insaf milletvekilleri ile birlikte Allah'ın izniyle yeni bir anayasayı bu millete ve bu memlekete armağan edeceğiz. Çünkü anayasa değişikliği için yeterli olan sayıya da çok az bir rakam kaldı. İnşallah bunu da başaracağız."

"Nasıl tek bir yürek olarak 14 Mayıs'ta bir destan yazdıysak 28 Mayıs için de gün sayıyoruz"

14 Mayıs akşamı olduğu gibi 28 Mayıs'ta da Sayın Cumhurbaşkanını seçerek destan yazacaklarını belirten Ramanlı, şöyle devam etti:

"Muhalefetin bütün ümitleri kırıldı, iktidar olma hevesleri çöp oldu gitti ama bizler de asla gevşeklik ve ihmalkâr göstermemeliyiz. Temsilcilerimizi seçtik ama o temsilcilerimizin Batman'ımıza ve memleketimize hizmet getirecek iktidarı elinden çekip almasına müsaade etmeyeceğiz. Sizlere hizmet etsin diye yetki verdiğiniz bu temsilciler, hizmeti kimden isteyecek? Sayın Cumhurbaşkanından. O olmazsa inanın bizim milletvekilliğimizin de hizmet yönünden bir kıymeti kalmayacaktır. O halde 14 Mayıs akşamına kadar elde ettiğimiz o gayreti, o dayanışmayı, o birlikteliği ve döktüğümüz alın terini 28 Mayıs akşamı da elde etmek için canla ve başla çalışalım. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden en az yüzde 50+1 oyla Batman'dan seçelim ki bütün Türkiye Batman'ın zaferini konuşsun. Bununla beraber abilerimize, ablalarımıza, ihtiyarlarımıza, gençlerimize, köylülerimize, şehirlilerimize ve sizlere güveniyoruz. Hepimiz nasıl tek bir yürek olarak 14 Mayıs'ta bir destan yazdıysak 28 Mayıs için de gün sayıyoruz."

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hür Gençlik'e teşekkür ederek, Batman'ın gelişmesi ve hak ettiği seviyeye gelmesi için yatırım programlarının olduğunu söyledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=