Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekilleri Ramanlı ve Nasıroğlu mazbatalarını aldı

26 Mayıs 2023, 14:08 - Okunma: 3464

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde AK Parti'den Batman milletvekili seçilen Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu, coşkulu bir grup partili ile birlikte mazbatalarını aldı.

Batman Adliyesi'nde İl Seçim Kurulu'nda gerçekleştirilen mazbata töreninde HÜDA PAR ve AK Parti İl Başkanları, ilçe ve kadın kolları başkanları ile partililer hazır bulundu.

Milletvekili Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu'na mazbatalarını takdim eden İl Seçim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, milletvekillerine başarılar diledi.

Adliye binası bahçesinde milletvekillerini karşılayan partililer, mazbatalarını alan milletvekillerinin sevinçlerini paylaştı.

28'inci Dönem Milletvekili mazbatasını alan HÜDA PAR Sözcüsü Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 14 Mayıs'taki seçimde kendisine oy desteğinde bulunan tüm Batmanlılara teşekkür etti.

"5 yılı milletimize hizmetle geçireceğiz"

Ramanlı, "Mazbatamızı aldık. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetleri bizlere nasip etsin. Önümüzde 5 yıllık bir süre var. İnşallah bu süreyi dolu dolu olarak milletimize hizmetle geçireceğiz." dedi.

"Kazanan Batman olmuştur"

Batman için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini vurgulayan Ramanlı, "Yine bu seçimin suhuletle, sakin bir ortamda geçirilmesinde katkısı olan herkese, yetkililere teşekkür ediyorum. Eminim kazanan Batman olmuştur. İnşallah Batman'a hizmet için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR'ın Meclis'te 4 milletvekili olarak temsil edileceğini ifade eden Ramanlı, HÜDA PAR'ın siyaset anlayışının bütün Türkiye tarafından görülmesi için çaba sarf edeceklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=