Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu'ndan, TÜBİTAK Şampiyonlarına burs

16 Haziran 2023, 15:30 - Okunma: 1275

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında sosyoloji alanında birinci olan öğrencileri bursla ödüllendirdi.

Milletvekili Nasıroğlu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde kurum müdürü Mahmut Kurtaran'dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

TÜBİTAK araştırma projeleri yarışmasında sosyoloji alanında birinci olan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerinden Büşra Öner, Mehmet Ali Gülbahar ve Hamza Görücü ile de bir araya gelen Nasıroğlu, ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, gençleri  tebrik edip sohbet etti.

Gençlerle ilgili projelerin kendisini daha fazla heyecanlandırdığını ifade eden Nasıroğlu, şehirde büyüyüp başarı elde eden gençlerin Batman'ın ve  ülkenin yarınlarına büyük katkılar sunacağına inandığını dile getirdi.

Başarılı gençlere burs vereceğini belirten Nasıroğlu,  "Ülkemiz ve şehrimiz bu gençlerle geleceğe emin adımlarla koşacaktır. Bizler çok güçlü bir ülkeyiz ve  önümüzde büyük fırsatlar var. Bu süreci akıllı, donanımlı gençlerle yakalayabiliriz.  Gençlere yönelik yapılan yarışmalar da  birinci olan ve derece elde eden  öğrencilerimize destek vererek tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bugün de TÜBİTAK yarışmasında birinci olan öğrencilerimizle bir araya geldik ve kendilerine öğrenim hayatları boyunca burs sağlayacağız." Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=