Lütfen bekleyin..



​Batman'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" final programına halk yoğun ilgi gösterdi

19 Haziran 2023, 01:19 - Okunma: 463

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından "Gençlik Şöleni" in final programı ilahi şöleniyle son buldu. Programa halk yoğun ilgi gösterdi.

Batman merkez Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Park alanında gerçekleşen "Gençlik Şöleni" HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın katılımıyla gerçekleşti.

"Gençlik Şöleni" etkinliklerinde, sabah namazı buluşmaları, doğa yürüyüşü, satranç, masa tenisi, yumurta, penaltı, halat çekme, koşu, çuval ve bilgi yarışması gibi çeşitli oyunlar oynandı.

Programa, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yanı sıra Batman İl Başkanı Davut Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş’ da katıldı.

1 hafta süren "Gençlik Şöleni" etkinliklerinde yapılan çeşitli spor yarışmalarında dereceye girenlere program sonunda hediyeleri verildi.

Kerem Savaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş’ın bir haftalık programın sonunda gençlerdeki eğitimin önemine değinerek, gençlere önem vermeyen ve gereken önemi vermeyen her çalışmanın kaybetmeye mahkûm olduğunun altını çizdi.

İptaş, Hür Gençlik olarak tüm samimiyet ve enerjileriyle belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışmaya devam edecekleri üzerine yönelik hitabıyla devam etti.  İlahi sanatçıları, ilahiler seslendirdi.

Programda bir konuşma yapan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gençlikte kardeşliğin ve muhabbetin önemine değindi.  

"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Ramanlı, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bir haftadan fazladır yaptıkları etkinliklerle adeta göz doldurdular. Kardeşliklerini pekiştirmeleri, bir birleriyle olan münasebetlerini geliştirmeleri bizler için çok önemlidir. Çünkü bizler sadece işin teorisini değil, işin pratiğine de önem veriyoruz. Kardeşliğin pekişmesine vesile olan bu faaliyetlerin artarak devam edeceğine ümit ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha fazla aktivitelerle çok daha büyük organizasyonlara imza atacaklar. Gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Etkinlik, hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda derece elde edenlere verilen hediyelerin ardından İlahi sanatçılarının seslendirdiği müzikler eşliğiyle sona erdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=