Lütfen bekleyin..



Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’nden Vali Canalp’a ziyaret

21 Haziran 2023, 10:00 - Okunma: 3933

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve yönetim kurulu üyeleri Bulut Kutlu, Abdurrahman Avşar ve Selman Uruk’tan oluşan heyet, kuruluşunun ardından ilk olarak Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında Vali Canalp’a bilgi verdi.

Vali Canalp da basının önemine değinerek, kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, “Derneğin kuruluşunu tamamladıktan sonra ilk ziyaretimizi sayın Valimiz Ekrem Canalp Bey'e yaptık. Kendisine ve valilik personeline gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecil..
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=