Lütfen bekleyin..



Petrolspor'da devir işlemleri gerçekleşti

05 Temmuz 2023, 18:29 - Okunma: 4423

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin resmi olarak gerçekleştiğinin müjdesini duyurdu.

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Petrolspor'da devir işlemlerinin resmi olarak gerçekleştiğinin müjdesini duyurdu.

"Değerli hemşerilerim, 
Batman Petrolspor A.Ş futbol takımımızın TPAO’ya devir işlemlerinin resmi olarak gerçekleştiği müjdesini sizinle paylaşıyorum." Diyen Nasıroğlu yetkililere teşekkür etti.

Nasıroğlu, "Birliktelik teklifine büyük özveri ile yaklaşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alpaslan Bayraktar başta olmak üzere TPAO Genel Müdürümüz Melih Han Bilgin’e, Valimiz Ekrem Canalp, TPAO Bölge Müdürümüz Mustafa Demir  ve Başkan Abdulvahap Akbaş olmak üzere tüm idari ve teknik kadroya teşekkür ediyorum.  Biz Batmanlılar için Petrolspor sadece bir futbol kulübü değildir. Topyekün bir şehir olarak, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik bilincimizi, Batmanlılık adiyetimizi ve gelecek ümitlerimizi yeşerttiğimiz hepimizin ortak değeridir."


Batman Petrolspor için yeni bir sayfa açtıklarını aktaran  Nasıroğlu, "Bu dönemde tüm Batman kamuoyu olarak gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, bürokratından siyasetçisine, esnafından iş insanına gurbette yaşayandan en uzak köyünde yaşayan hemşerimize kadar bütün Batman’ı el birliği ile Petrolsporumuza tam destek olmaya davet ediyorum. Zafer inananlarındır”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=