Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi ile Szczecin Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

10 Temmuz 2023, 16:45 - Okunma: 1348

Batman Üniversitesi, Polonya’da bulunan Szczecin Üniversitesi ile iş ortaklığına imza attı.

Polonya’nın Szczecin şehrinde bulunan üniversiteyi ziyaret eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, iki üniversite arasında yapılacak ortak çalışmalar ve iş birlikleri için görüşmeler sağladı.

Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Kültürel Araştırmalar, Hukuk ve İlahiyat başta olmak üzere disiplinlerarası pek çok alanda fikir alışverişinde bulunulan görüşme kapsamında,  gerçekleştirilmesi planlanan projeler için adımlar atıldı.

Uluslararası çoklu iş birliği ağlarını günden güne geliştirdiklerini belirten Rektör Demir, “Üniversitemizde yapılacak proje ve çalışmalarda ikili protokol ve ilişkilere önem veriyoruz. Protokoller sayesinde üniversitemize ve öğrencilerimize yurtdışı kapılarını açarak, yeni fırsatlar yaratmak ve gelişimlerine katkı sunmak amacındayız. Önümüzdeki süreçlerde başka ülke üniversiteleriyle gerçekleştirilmesini planladığımız pek çok çalışma bulunuyor.  Halihazırda yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necmettin Sezgin ile birlikte etkin işbirlikleri geliştirdik. Biyoloji, fizik, matematik ve edebiyat-dilbilim alanlarında çalışmalar için iki üniversite için fikir alışverişinde bulunduk. İki kurum arasındaki ortaklığı üst seviyeye taşıyarak gençlerimizin geleceğine yatırım yapacağız.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=