Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu’ndan HÜDA PAR’a taziye ziyareti

28 Temmuz 2023, 13:10 - Okunma: 596

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in hayatını kaybettiği saldırı nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'na taziye ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Batman Milletvekili Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve partililerle birlikte HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’na taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Nasıroğlu ve heyetini Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez ilçe Başkan Muhammet Şerif Durmaz kabul etti.

Nasıroğlu ve heyeti, HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in hayatını kaybettiği saldırı nedeniyle olaydan duydukları üzüntü, taziye ve başsağlığı dileğinde bulundular.

Adana’daki menfur saldırının konuşulduğu ziyarette söz alan Nasıroğlu, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ederek, vefat eden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet dilerken yaralanan Adana İl Başkanı Salih Demir’e de şifalar diledi.

Milletvekili Ramanlı’da, Nasıroğlu ve AK parti heyetine taziye ziyareti ve temennileri için teşekkür ederek, yaşanan menfur saldırı ile bilgi verdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=