Lütfen bekleyin..



Yavuz: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeye kattığı en önemli şey “özgüven”dir

27 Ağustos 2023, 17:15 - Okunma: 3129

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Batman’da çeşitli temaslarda bulundu.

“Şehir Buluşmaları” kapsamında Batman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, TPAO Kristal Park tesislerinde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, kadın ve gençlik kolları başkanları, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve partililer de katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan İl Başkanı Gür ve vekil Nasıroğlu selamlama konuşması yaparak toplantının amacı ile ilgi bilgi verdiler.

Daha sonra söz alan Ak Parti Seçim işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, 22. Kuruluş yılını kutlayan Ak Parti’nin iktidardaki 21 yılını değerlendirdi ve yaptıkları ile ilgili bilgi verdi.

 Ak Parti’nin yaptıkları hizmet ve projelerin sayılamayacak ve hayal edilemeyecek kadar çok olduğuna değinen Yavuz, kendisinin ezberleri bozan uygulamalardan söz edeceğini söyledi.

İlk olarak; AK Parti’nin “Hem İktidar hem muktedir” olunabileceğini gösterdi. Geçmişte iktidar olursunuz ama muktedir olamazsınız denildiğini ve iktidarlarını bunu yıkamadığını ancak AK Parti’nin bunu gerçekleştirdiğini söyledi.

İkinci olarak; AK Parti’nin yapılamaz, olunamaz denilen ne varsa bunları yaptığını ve bu konuda bir ilki başardığını ve Ayasofya’nın açılması dahil, İHA, SİHA, TOGG gibi projeleri örnek verdi.

Üçüncü olarak; efendilik değil, siyaseti halka hizmet olarak gören anlayışı getirdiklerini ve hizmetkar anlayışı kurumsallaştırdıklarını söyledi.

Dördüncü olarak; “Kendimiz olmayı öğrendik. Avrupa ne der? ABD ne der? Diyen anlayışı kaldırdık. Şimdi halkımız ne der? Rabbimiz ne der? Diyoruz.” Dedi.

Beşinci olarak; “Cumhurbaşkanlığı sistemini getirdik. En önemli icraatlarımızdan biridir. Parlamenter sistem sürekli kriz üreten bir sistemdir. Bunu kaldırdık.” dedi.

Altıncı olarak; İç ve dış vesayet odaklarından ülkeyi kurtardıklarını belirterek, “Her konuda tam bağımsız Türkiye olduk. Kendi kararımızı kendimiz veriyoruz. Kendimiz olmayı bu süreçte öğrendik.” Diye konuştu.

Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeye çok sayıda hizmeti olduğunu ancak en önemli hizmetinin ve ülkeye kattığı en önemli hizmetinin “Özgüven anlayışı” olduğunu kaydetti.

CHP başta olmak üzere muhalefete yüklenen Yavuz, CHP’nin parti olma vasfını yitirdiğini ve Cumhur İttifakının ilke ittifakı olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı ve Ak Parti’nin ülkeye çok hizmeti olduğunu söyledi.

Daha sonra program gazetecilerin sorularına verilen cevaplarla devam etti.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=