Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Hükümete “Barikat” tepkisi

18 Ekim 2023, 13:49 - Okunma: 262

İşgalci terör rejiminin, Gazze'deki Ehli Arab Hastanesine düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası düzenlenen kitlesel basın açıklamasına HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da katıldı.

İşgalci terör rejiminin, Gazze'deki Ehli Arab Hastanesine düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası siyonist çetenin Ankara’daki terör yuvası önünde kitlesel eylemler düzenlendi.

Kitlesel basın açıklamasına HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, başta olmak üzere birçok siyasi partinin milletvekilleri ve parti teşkilatları katıldı.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yaptığı açıklamada, israil'in Gazze'de hastane bombalamasını şiddetle kınadı.

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "siyonist çetenin Ankara’daki terör yuvasına gidiyoruz. Hemen şimdi!" ifadelerini kullandı.

Polisin eylemcilere engel olması ve barikat kurmasına teki gösteren Ramanlı, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek şu ifadelere yer verdi:

“İşgalci barbarları, savunmasız sivillere yönelik katliamlardan el çektirmek için hiçbir şey yapamayan hükümet, Müslüman katili siyonistlerin huzuru kaçmasın diye polise saatlerdir barikat nöbeti tutturuyor. Bu katilleri ülkemizde istemiyoruz. Artık sizden S-O-M-U-T adımlar bekliyoruz. @RTErdogan”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=