Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Hükümete “Barikat” tepkisi

18 Ekim 2023, 13:49 - Okunma: 378

İşgalci terör rejiminin, Gazze'deki Ehli Arab Hastanesine düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası düzenlenen kitlesel basın açıklamasına HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da katıldı.

İşgalci terör rejiminin, Gazze'deki Ehli Arab Hastanesine düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası siyonist çetenin Ankara’daki terör yuvası önünde kitlesel eylemler düzenlendi.

Kitlesel basın açıklamasına HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, başta olmak üzere birçok siyasi partinin milletvekilleri ve parti teşkilatları katıldı.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yaptığı açıklamada, israil'in Gazze'de hastane bombalamasını şiddetle kınadı.

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "siyonist çetenin Ankara’daki terör yuvasına gidiyoruz. Hemen şimdi!" ifadelerini kullandı.

Polisin eylemcilere engel olması ve barikat kurmasına teki gösteren Ramanlı, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek şu ifadelere yer verdi:

“İşgalci barbarları, savunmasız sivillere yönelik katliamlardan el çektirmek için hiçbir şey yapamayan hükümet, Müslüman katili siyonistlerin huzuru kaçmasın diye polise saatlerdir barikat nöbeti tutturuyor. Bu katilleri ülkemizde istemiyoruz. Artık sizden S-O-M-U-T adımlar bekliyoruz. @RTErdogan”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun ve beraberindeki hey..
Partisinin İl Teşkilatında halkla buluşup sorun ve taleplerini dinleyen HÜD..
Batman'da borç nedeniyle çok sayıda caminin elektriği kesildi. Nur Cami..
Batman'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda, hava ve karayolu ile kente uyu..
Batman'da Timok aşiretine mensup iki aile arasında 52 yıl önce başlayan..
Diyanet-Sen, gündüz kuşağı televizyon programlarında artan şiddet, istismar..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=