Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Beşiri ve köylerine ziyaret

24 Ekim 2023, 13:00 - Okunma: 443

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ilçe ziyaret programları kapsamında Beşiri ilçesini ve köylerini ziyaret etti.

Milletvekilliği görevine başlamasıyla birlikte memleketin her yerinde ulaşılmadık yer kalmayana kadar ziyaretlerde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, hizmet en iyi şekilde yapılana kadar çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İl, ilçe ve köy ziyaretlerini devam ettiren Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri ilçesine yeni atanan Kaymakam Muhammed Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Muhammed Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, Beşiri ile ilgili çalışmalardan ve planları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, Milletvekili Ramanlı’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birçok alanda vatandaşa hizmet etmek için birlikte çalışacağız.” dedi.

Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Beyçayırı (Herfasê), Asmadere (Hopê) ve Değirmenüstü (Azika Jor) köylerini ziyaret ederek köylüler ile hasbihal etti.

Köy ziyaretlerinde köylülerin yol, parke taşı, köy düzenlemeleri, ulaşım konusunda yeni çözümler ve köylerin gelişimi ile ilgili birçok konuda talep alan Milletvekili Ramanlı, devam eden çalışmaların hızlandırılması, yeni projelerin yatırım planlarına alınması, köylerin ulaşım ve gelişim alanında gerekli bütün programlarda yerelde ve genelde takibe alınacağını belirtti.

Köylülerle hasbihal eden Ramanlı, köy ziyaretlerinden sonra Beşiri esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Ramanlı’ya Beşiri ve köy ziyaretlerinde HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı  Mehmet Ali Şimşek ile Batman ve Beşiri ilçe teşkilatından partililer eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=