Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan Ticaret Müdürü Kalkan’a ziyaret

24 Ekim 2023, 14:47 - Okunma: 334

HÜDA PAR Batman Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mehmet Ali Rüzgar ve beraberindeki parti heyeti Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan'ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Biriminin Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ın ziyaretinde şehrimizin, organize sanayii, işsizlik, istihdam, üretim, yol, gibi sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Kalkan, Raman, Oymataş ve Samanyolu mevkilerinde kurulması planlanan OSB küçük sanayii bölgeleri saha çalışması ve alt yapılarının başladığını belirtti. Kalkan, şehrimizin hava ve görüntü kirliliğini oluşturan bazı meslek gruplarının buraya taşınacağını ve şehrin daha da yaşanılır hale ve modern görünüme kavuşması için gerekli katkıyı sunacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Mehmet Ali Rüzgar'da yaptığı açıklamada; Parti olarak bu taleplerin şehrimizin görünümüne ve kalkınmasına büyük ölçüde katkı sunacaklarını, bizim için her talebin birer hak ve değerli olduğunu ve bu talepleri bir rapor halinde partimizin Genel Merkezine ileteceklerini, parti olarak ta takipçisi olacaklarını söyledi.

Rüzgar devamla şöyle dedi: “Halkla ilişkiler birimi olarak, bunda sonra daima sahada olacağız. Halkımızla içiçe olacağız ve halkımızdan gelen talepleri yerinde alıp genel merkeze ileteceğiz. Sayın Kalkan'a bizleri kabulü ve ziyaretimiz hakkında gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=